13 Ocak 2014 Pazartesi

AZ YAKAN EKONOMİK ARAÇLAR

    Akaryakıt fiyatları aldı başını gitti. Benzinde yüksek fiyatlar almış başını gidiyor. Haliyle daha ufak motorlu ekonomik araçlar tercih edilmeye başlandı. 1.3 multijet ve renault 1.5 dci motorlarının az yakıt sarfettiğini daha önce duymuş olabiliriz. Bende size alışılmışın dışına çıkarak gaz dönüşümü yapılmış benzinli ufak motora sahip clio 3 ' den bahsedeceğim.
RENAULT 1.2- CLİO 3   
Bu aracın 1.2  triptronik f1 vitesli brc otogaz sistemine dönüştürülmüş modelini sizin için test ettim.
Aracın benzinli halinden daha atak bir hale geldiğini  ve performansının  biraz daha artmış olabileceğini düşünmekteyim. Araç 32 lt gaz dolduğunda  kullanıma bağlı olarak en az 350 km , 90 km lik hızı geçmeden ve daha ekonomik (pedala ani basmaktan kaçınarak) kullanımda 410 km ye kadar menzilinde artış gözlemledim. Bu 1.2 arabaya tüp takılır mı ? diye ön yargıyla yaklaşan kişiler için güzel bir cevap olacaktır. Ufak motorlu araçlardan performans beklemek saçma olur. Eğer ekonomik  parçası ucuz  masraf çıkarmayacak bir araç arıyorsanız size bu model araçları tavsiye edebilirim.
   Konumuzherşey ailesi olarak sizlere keyifli ve kazasız sürüşler dileriz..

5 yorum:

  1. Yine güzel bir yazı ile karşımızdasınız. Yazılarınızın kalitesinin gün geçtikçe hızla arttığını görmekteyim. Konumuz Herşey ailesini kısa süre sonra blogumuza misafir yazar ve misafir blog olarak katılımınızı rica etmekteyiz. Yazılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  2. Ilginiz icin tesekkur ederiz. En kisa zamanda iliskilerimizi guclendirmek dileklerimle ..

    YanıtlaSil
  3. Bende yazar olam mı admin bey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cv nizi mail adresime bırakabilirsiniz

      Sil
    2. resimli mi olsun resimsiz mi admin bey

      Sil